Kuršėnų komanda Suklupo 1-ame „SHARP LFF taurės“ etapo žingsnyje

Naujienos: Sportas , 2019-04-30 01:26
El. pašto adresas: zemaitija.lt@gmail.com
Vietovė: Šiaulių m.

Vakar dienos rungtynėse užklupęs lietus neišvaikė futbolo išsiilgusių kuršėniškių. Į stadioną, palaikyti savo miesto komandos, susirinko per 200 aistruolių.

Rungtynės prasidėjo abiejų komandų žvalgyba, stengtasi išsiaiškinti vienos ir kitos komandos silpnąsias gynybos, saugų linijų grandis. Pirmąją pamoką greičiau įsisavino svečių komanda, kuri jau 15 rungtynių minutę pasiuntė kamuolį į Tomo Stanislovaičio ginamus vartus. „Ventos“ klubo žaidėjų neišmušė iš vėžių gan ankstyvas įvartis, o priešingai kuršėniškiai aktyviau pradėjo spausti varžovus, dėl ko 31 minutę Daivaras Daujotas, iškilęs virš žaidėjų galvų, galva siunčia kamuolį į „Baltų“ vartus. Po įvarčio stadione nusirita džiaugsmo šūksniu banga, kuriuos iš paskos palydi senųjų „Ventos“ aistruolių komentarai „To kiekvieną dieną nepamatysi, vargu ar kas ir buvo matęs“. Paaiškinsime paprastai – vargu ar kas buvo matęs Daivaro įvartį galva. Džiaugsmas ilgai nesitęsia, 35 minutę Ričardas Stankus neleistinai stabdo į priekį išsiveržusį kaišiadoriškį – teisėjas kelia į viršų raudoną kortelę. Vos po kelių akimirkų „Baltai“ galingu smūgiu siunčia kamuolį tiesiai į vartų „devyniukę“, laiku ir vietoje sureagavęs Tomas Stanislovaitis atremia smūgį ir tuo pačiu paskutinę pavojingą pirmojo kėlinio ataką. Pirmojo kėlinio rezultatas 1-1.

Antrąjį kėlinį „Venta‘ pradeda mažumoje. Regis trenerio Virgerdo Kavolio tai neveikia, kuršėniškiai ir toliau aktyviai spaudžia savo varžovus. Beskaičiuojant paskutines 58-os minutės sekundes „Baltai“ pasinaudoja proga ir išveda savo komandą, rezultatas 1-2. Toliau rungtynės klostosi apylygiai, kol 65 minutę kaišiadoriškis stabdo „Ventos“ komandą neleistinai, prieš save išvysdamas geltoną kortelę. 72 min. Kaišiadorių komanda perskaito „Ventos“ gynybą ir pasinaudojusi tinkama proga pasiunčia kamuolį į kuršėniškių vartus. Iki pat finalinio teisėjo švilpuko „Venta“, nenuleisdama rankų, kuria ataką po atakos, deja nei vienos iš jų realizuoti nepavyksta, skelbiama rungtynių pabaiga rezultatu 1-3.

Sekančios Kuršėnų „Ventos“ rungtynės jau šį šeštadienį 14.30 val. Gitarių dirbtinės dangos stadione, kuriame dėl pirmosios ŠAFF „Pavasario taurės“ vietos susitiks su „Kelmės FK-VJSM“ komanda.



šaltinis: https://kursenai.lt/2019/04/26/suklupta-1-ame-sharp-lff-taures-etapo-zingsnyje/


  • © 2024 - Visos teisės saugomos.
  • Redakcijos ir publikuojamų straipsnių autorių nuomonės gali nesutapti.
  • Už autorių pateiktų straipsnių turinį, nuotraukas ir kitą medžiagą redakcija neatsako. Už užsakovų pateiktų skelbimų ir reklamų turinį ir klaidas redakcija neatsako. Galimai užgaulingi, įžeidžiantys ar kitaip šmeižiantys skaitytojų komentarai pastebėjus ištrinami.
  • Kopijuoti, dauginti bei platinti galima tik gavus raštišką redakcijos sutikimą.
  • Susisiekite su redakcija: zemaitija.lt@gmail.com
LT RU EN