Artūras Juškėnas: „Galėjome padaryti stebuklą, deja, šįkart nepavyko“

Naujienos: Sportas , 2019-04-23 18:29
El. pašto adresas: zemaitija.lt@gmail.com
Vietovė: Klaipėdos m.

Minske (Baltarusija) Velykų savaitgalį vykusiame Baltijos rankinio lygos finalo ketverte Klaipėdos „Dragūnui“ nepavyko iškovoti medalių. Pusfinalyje rezultatu 33:22 (19:11) nusileista Zaporožės ZTR (Ukraina) komandai, o mažajame finale vos vienu įvarčiu pralaimėta finalo ketverto šeimininkams Minsko SKA rankininkams – 27:26 (13:13).

Baltijos rankinio lygos čempionais ketvirtą sezoną iš eilės tapo Ryhimakio „Cocks“ komanda, treniruojama lietuvio Gintaro Savukyno, pusfinalyje po baudinių serijos įveikusi Minsko SKA, o finale – Zaporožės ZTR.

Klaipėdos „Dragūno“ vyriausiasis treneris Artūras Juškėnas apgailestavo, kad nepavyko parsivežti medalių, tačiau patikino, kad džiaugiasi geru komandos žaidimu visą sezoną.

Šią savaitę ką tik iš Baltarusijos grįžusio „Dragūno“ dar laukia Lietuvos rankinio lygos pusfinalio rungtynės su Alytaus „Varsa-Stronglasu“. Bus žaidžiama iki dviejų pergalių: pirmosios rungtynės Klaipėdoje – jau trečiadienį, balandžio 24 d., 19 val., atsakomosios – penktadienį Alytuje.

Itin įtemptą „Dragūno“ savaitę šeštadienį, balandžio 27 d., užbaigs gimtadienio šventė. Būtent balandžio 27 dieną prieš 20 metų buvo oficialiai įkurtas Klaipėdos miesto rankinio klubas „Dragūnas“.

Į savo gimtadienį klubas kviečia visus – buvusius, esamus, būsimus rankininkus ir rankininkes su šeimomis, sporto bendruomenę, rėmėjus, partnerius ir tuos, kurie nieko nežino apie rankinį.

Išsamiai apie visa tai - http://rkdragunas.lt/2019/04/22/arturas-juskenas-galejome-padaryti-stebukla-deja-sikart-nepavyko/

Rungtynių Minske nuotraukų galite rasti albumuose:

Pusfinalis - https://www.facebook.com/pg/Klaipedos.Dragunas/photos/?tab=album&album_id=3206489659377216

Mažasis finalas - https://www.facebook.com/pg/Klaipedos.Dragunas/photos/?tab=album&album_id=3207974692562046


  • © 2024 - Visos teisės saugomos.
  • Redakcijos ir publikuojamų straipsnių autorių nuomonės gali nesutapti.
  • Už autorių pateiktų straipsnių turinį, nuotraukas ir kitą medžiagą redakcija neatsako. Už užsakovų pateiktų skelbimų ir reklamų turinį ir klaidas redakcija neatsako. Galimai užgaulingi, įžeidžiantys ar kitaip šmeižiantys skaitytojų komentarai pastebėjus ištrinami.
  • Kopijuoti, dauginti bei platinti galima tik gavus raštišką redakcijos sutikimą.
  • Susisiekite su redakcija: zemaitija.lt@gmail.com
LT RU EN