Knygos „Ir saugok mus nuo piktojo“ pristatymas ir susitikimas su žurnaliste R. Janutiene

Naujienos: Asmenybės , 2019-04-11 16:57
El. pašto adresas: zemaitija.lt@gmail.com
Vietovė: Akmenės r.

Amerikiečių kilmės profesionalus tiriamosios žurnalistikos atstovas Gavinas MacFadyenas apie tiriamąją žurnalistiką rašė: „Tiriamoji žurnalistika iš esmės yra informacijos atskleidimas. Mes siekiame kalbėti apie tai, kas susiję su visuomenės interesu“.

Rūta Janutienė – Lietuvos žurnalistė, redaktorė, tiriamosios žurnalistikos laidų kūrėja ir vedėja. Knygų „Nuslėptoji Williams atėjimo istorija“ (už ją apdovanota prestižine Vinco Kudirkos premija „Už tiriamąją žurnalistiką“), neautorizuotos Dalios Grybauskaitės biografijos „Raudonoji Dalia“ bei „Dinastija. Landsbergių išgyvenimo istorija“ autorė.

Lietuvos žurnalistė Rūta Janutienė gausiai susirinkusiems naujaakmeniškiams pristatė naujausią savo knygą „Ir saugok mus nuo piktojo“. Šią knygą panoro įsigyti kone kiekvienas susitikimo dalyvis. Renginį padėjo pravesti jos kolegė Aurelija Aleškevičienė.

Gerbiama žurnalistė atsakinėjo į susirinkusiųjų klausimus, padovanojo knygų Viešajai bibliotekai. Bibliotekos darbuotojai, skaitytojai palinkėjo gerbiamai žurnalistei stiprybės dirbant žurnalistinį tiriamąjį darbą.

Nuotrakos autorė - D. Markulienė

Viešosios bibliotekos direktorė
Zita Sinkevičienė


  • © 2024 - Visos teisės saugomos.
  • Redakcijos ir publikuojamų straipsnių autorių nuomonės gali nesutapti.
  • Už autorių pateiktų straipsnių turinį, nuotraukas ir kitą medžiagą redakcija neatsako. Už užsakovų pateiktų skelbimų ir reklamų turinį ir klaidas redakcija neatsako. Galimai užgaulingi, įžeidžiantys ar kitaip šmeižiantys skaitytojų komentarai pastebėjus ištrinami.
  • Kopijuoti, dauginti bei platinti galima tik gavus raštišką redakcijos sutikimą.
  • Susisiekite su redakcija: zemaitija.lt@gmail.com
LT RU EN