Žemaitijos sostinėje lankėsi Ministras Pirmininkas Saulius Skvernelis

Naujienos: Savivalda , 2019-03-27 18:28
El. pašto adresas: paleicik@gmail.com

Penktadienį Telšiuose lankėsi Ministras Pirmininkas Saulius Skvernelis. Premjerą ir jį lydėjusią delegaciją pasitiko Telšių rajono savivaldybės meras Petras Kuizinas bei Administracijos direktorius Imantas Motiejūnas.

Vizito metu Telšių Vyskupo Vincento Borisevičiaus kunigų seminarijoje susitikta su Jo Ekscelencija Kęstučiu Kėvalu, Europos Parlamento nare dr. Laima Andrikiene ir Kunigų konferencijos dalyviais, lankytasi Telšių socialinių paslaugų centre, Regioninėje Telšių ligoninėje, susipažinta su AB „Žemaitijos pienas“ veikla.

Ministras Pirmininkas į Žemaitijos sostinę atvyko Seimo nario V. Bukausko kvietimu. „Tai antrasis premjero vizitas Žemaitijos sostinėje. Inicijavau, kad S. Skvernelis atvyktų į Žemaitijos sostinę, ne tik dėl to, kad susipažintų su įgyvendintas projektais po 2017 metų vizito, išgirstų naujus gyventojų poreikius, problemas, bet ir atsirastų nauji Telšių rajono bendruomenei palankūs sprendimai“, – kalbėjo parlamentaras.

Susitikimo su medikais metu kalbėta apie regioninės ligoninės statuso išlaikymą.

DAUGIAU INFORMACIJOS – PRANEŠIME SPAUDAI.
Nuotraukos – Jurgitos Armalienės.

1 nuotrauka – Premjeras susitiko su medikais. Iš kairės: I. Motiejūnas, S. Simaitytė, P. Kuizinas, J. Seiliuvienė, S. Skvernelis, V. Bukauskas.
2 nuotrauka – Susitikimas su Telšių r. socialinių įstaigų darbuotojais.


  • © 2024 - Visos teisės saugomos.
  • Redakcijos ir publikuojamų straipsnių autorių nuomonės gali nesutapti.
  • Už autorių pateiktų straipsnių turinį, nuotraukas ir kitą medžiagą redakcija neatsako. Už užsakovų pateiktų skelbimų ir reklamų turinį ir klaidas redakcija neatsako. Galimai užgaulingi, įžeidžiantys ar kitaip šmeižiantys skaitytojų komentarai pastebėjus ištrinami.
  • Kopijuoti, dauginti bei platinti galima tik gavus raštišką redakcijos sutikimą.
  • Susisiekite su redakcija: zemaitija.lt@gmail.com
LT RU EN