Kaune atidaromos dvi atnaujintos „Iki“ parduotuvės – Žaliakalnyje ir Kalniečiuose

News: Business , 2021-08-25 07:44
El. pašto adresas: g.valaityte@publicum.lt

Į plėtrą ir atsinaujinimą aktyviai investuojantis prekybos tinklas „Iki“ šią savaitę Kaune atidaro dvi atnaujintas parduotuves. Trečiadienį atidaryta parduotuvė „IKI Žaliakalnis“, adresu Savanorių pr. 111. Ketvirtadienį vyks parduotuvės „IKI Girstupis“ atidarymas, įsikūrusios adresu Kovo 11-osios g. 22. Investicijos į abiejų parduotuvių atnaujinimą siekia 2 mln. eurų.

„Tęsiame šių metų parduotuvių atnaujinimo maratoną ir atidarome dar dvi populiarias parduotuves Kaune. Abi jos įrengtos pagal naujausius tinklo standartus, o didžiausias dėmesys atnaujinant parduotuves buvo skirtas laikinosios sostinės gyventojų ir svečių maloniai apsipirkimo patirčiai. Tai užtikrins platesnis prekių asortimentas ir įdiegti nauji technologiniai sprendimai“, – sako Lina Muižienė, prekybos tinklo „Iki“ vykdomoji direktorė.

Naujoje 1 195 kv. m. ploto parduotuvėje Žaliakalnyje nuo trečiadienio pirkėjus pasitinka gausesnis vaisių ir daržovių skyrius, išplėstas kulinarijos gaminių bei kepinių pasirinkimas. Įrengtos net 6 savitarnos kasos, kurių anksčiau šioje parduotuvėje nebuvo. Be to, joje veikia ir 3 įprastos kasos. Parduotuvėje sukurtos 28 darbo vietos. Parduotuvės „IKI Žaliakalnis“ atnaujinimui skirta 0,93 mln. eurų.

Ketvirtadienį atidaromos parduotuvės „IKI Girstupis“ plotas užima 1 350 kv. m. Po atnaujinimo pirkėjus šioje parduotuvėje pasitiks platesnis karštų mėsos gaminių asortimentas, išplėstas ledų ir šaldytos produkcijos pasirinkimas, nuo šiol erdvesnis čia ir gėrimų skyrius. Parduotuvėje įrengtos net 6 „IKI Bitutė“ kasos, leidžiančios apsipirkti kaip įmanoma labiau sumažinant žmogiškąjį kontaktą, bei 3 įprastos kasos. Parduotuvėje ir čia pat veikiančioje „Iki“ kepykloje iš viso dirbs 43 darbuotojai. Investicijos į šią parduotuvę siekia 1,08 mln. eurų. Lankytojams abi parduotuvės bus atviros kasdien nuo 7.30 iki 22.00 val.

Prekybos tinklas „Iki“ šiemet itin daug dėmesio skiria plėtrai, inovacijoms bei atsinaujinimui. Per 2021 m. atidarytos 2 naujos parduotuvės. Dar net 13 parduotuvių renovuotos tiek didžiuosiuose miestuose, tiek ir šalies regionuose, o trys iš jų – „IKI Express“ Klaipėdoje ir Vilniuje – atnaujintos pagal naują koncepciją. Investuojama ir į naujo administracijos biuro bei parduotuvės statybas sostinės Pilaitės rajone.

Prekybos tinklą „Iki“ iš viso šiuo metu sudaro 227 fizinės „Iki“ parduotuvės, 2 logistikos centrai, kulinarijos gamybos centras bei 3 regioninės kepyklos. Prekybos tinkle dirba per 5,9 tūkst. darbuotojų.


  • © 2024 - Visos teisės saugomos.
  • Redakcijos ir publikuojamų straipsnių autorių nuomonės gali nesutapti.
  • Už autorių pateiktų straipsnių turinį, nuotraukas ir kitą medžiagą redakcija neatsako. Už užsakovų pateiktų skelbimų ir reklamų turinį ir klaidas redakcija neatsako. Galimai užgaulingi, įžeidžiantys ar kitaip šmeižiantys skaitytojų komentarai pastebėjus ištrinami.
  • Kopijuoti, dauginti bei platinti galima tik gavus raštišką redakcijos sutikimą.
  • Susisiekite su redakcija: zemaitija.lt@gmail.com
LT RU EN