Jei ne vagys išneš, tai Šilalės policijos pareigūnai

News: Law , 2019-08-14 10:13
El. pašto adresas: zemaitija.lt@gmail.com
Vietovė: Šilalės r.

Tauragės apskrities vyriausiojo policijos komisariato (toliau – Tauragės aps. VPK) Šilalės rajono policijos komisariato pareigūnai reagavo į įvykį, kai 2019 m. rugpjūčio 6 d. apie 13.50 val. pas vyrą, gim. 1975 m., į gyvenamasias patalpas, Šilalės r., Traksėdžio sen., Kadžygos k., įsibrovė du nepažįstami vyriškiai ir atvirai iš kambario pavogė: 4 butelius 0,5 l talpos degtinės, 3 butelius po 0,7 l ir 6 skardines 0,5 l talpos alaus. Vyras patyrė 58 eurų nuostolį. Tą pačią dieną buvo sulaikytas vienas iš įtariamųjų, gim. 1975 m., bei pradėtas ikiteisminis tyrimas pagal LR BK 178 str. 2 d.
Problemos tuo nesibaigė nukentėjusiam vyriškiui, nes policijos pareigūnai turėdami informacijos, kad asmuo, namuose, galimai perpardavinėja alkoholius gėrimus surengė pasalas. 2019 m. rugpjūčio 7 d. apie 22.20 val. įtariamas vyras neturėdamas licenzijos ir draudžiamu laiku, dviems asmenims, kurie neturėjo 20 metų, pardavė 4 skardines alaus ir 0,5 l talpos butelį degtinės. Tęsiant tyrimą toliau, 2019 m. rugpjūčio 8 d. policijos pareigūnai apsilankė pas vyrą, gim. 1975 m., namuose ir rado įsteigta ,,naują ir neoficialią“ alkoholinių gėrimų parduotuvę su įvairių alkoholinių gėrimų pasiūla. Iš nelegalios parduotuvės policijos pareigūnai išėmė 199 vnt. apie 111,17 litrų alkoholinių gėrimų.
Piliečiui pradėta administracinė teisena pagal ANK 127 str. 2 d., kuri užtraukia baudą nuo vieno tūkstančio keturiasdešimt iki dviejų tūkstančių keturių šimtų eurų, taip pat byla bus nagrinėjama teisme.




Komunikacijos poskyriovyresnioji specialistė Greta Kęsminaitė


  • © 2024 - Visos teisės saugomos.
  • Redakcijos ir publikuojamų straipsnių autorių nuomonės gali nesutapti.
  • Už autorių pateiktų straipsnių turinį, nuotraukas ir kitą medžiagą redakcija neatsako. Už užsakovų pateiktų skelbimų ir reklamų turinį ir klaidas redakcija neatsako. Galimai užgaulingi, įžeidžiantys ar kitaip šmeižiantys skaitytojų komentarai pastebėjus ištrinami.
  • Kopijuoti, dauginti bei platinti galima tik gavus raštišką redakcijos sutikimą.
  • Susisiekite su redakcija: zemaitija.lt@gmail.com
LT RU EN