Tauragės apskrities policija ieško be žinios dingusio Vytauto Antužio

News: Law , 2019-08-02 20:02
El. pašto adresas: zemaitija.lt@gmail.com
Vietovė: Tauragės r.

Tauragės apskrities vyriausiojo policijos komisariato pareigūnai tęsia ikiteisminį tyrimą dėl dingusio be žinios Vytauto Antužio, gim. 1989 m., gyv. Šilutės r. sav., Saugų k., ir atliekant paiešką pakartotinai prašo visuomenės pagalbos.
Tyrimo metu nustatyta, kad 2016-08-09 apie 23.00 val. vyras išėjo iš savo namų ir negrįžo. Vytauto Antužio požymiai: apie 180 cm. ūgio, vidutinio kūno sudėjimo, tamsios spalvos plaukų. Tą dieną buvo apsirengęs: juodos spalvos bliuzonu, sportinėmis kelnėmis ir marškinėliais. Ypatingos žymės: prie kairiojo antakio nežymus randas.
Gyventojus, žinančius apie dingusio vyro buvimo vietą ar galinčius suteikti kitos informacijos, prašome pranešti Tauragės apskrities vyriausiojo policijos komisariato Šilutės rajono policijos komisariato Veiklos skyriaus vyriausiajai tyrėjai Vaidai Višinskaitei, tel.: 8 700 64054 arba el. paštu vaida.visinskaite@policija.lt.




Komunikacijos poskyrio vyresnioji specialistė Greta Kęsminaitė


  • © 2024 - Visos teisės saugomos.
  • Redakcijos ir publikuojamų straipsnių autorių nuomonės gali nesutapti.
  • Už autorių pateiktų straipsnių turinį, nuotraukas ir kitą medžiagą redakcija neatsako. Už užsakovų pateiktų skelbimų ir reklamų turinį ir klaidas redakcija neatsako. Galimai užgaulingi, įžeidžiantys ar kitaip šmeižiantys skaitytojų komentarai pastebėjus ištrinami.
  • Kopijuoti, dauginti bei platinti galima tik gavus raštišką redakcijos sutikimą.
  • Susisiekite su redakcija: zemaitija.lt@gmail.com
LT RU EN