Festivalyje „Naisių vasara“ – edukaciniai užsiėmimai vaikams

News: Education , 2019-07-15 22:55
El. pašto adresas: zemaitija.lt@gmail.com
Vietovė: Šiaulių m.

10-asis festivalis visai šeimai „Naisių vasara 2019“, vykęs liepos 13–14 d., buvo skirtas Žemaitijos metams. Kaip visuomet, jis buvo kupinas įvairiausių koncertų, pramogų, edukacinių užsiėmimų, susitikimų su žinomais žmonėmis. Šiaulių rajono savivaldybės viešoji biblioteka, kaip ir kasmet, prisijungia prie šio festivalio ir organizuoja kūrybiškumą skatinančias edukacines veiklas. Šiemet atvykusieji į mūsų bibliotekos erdvę Baltų arenoje turėjo galimybę išbandyti save užduočių ruože, kuriame gamino spalvotai juodą knygos skirtuką, skudurinę lėlytę, dekoravo vėliavėlę ir, žinoma, pasigamino šventinį autorinį ženkliuką. Nauja buvo tai, kad šiemet arenoje siūlėme nusifotografuoti prie bibliotekos sukurtos Naisių šventei skirtos iliustruotos fotosienelės bei aplankyti Naisių biblioteką – čia vystytos kino viktorinos ir kompiuterinių žaidimų virtualios realybės pažinimo veiklos.

Susidomėjimas, gera nuotaika lydėjo visą dieną. Dalyvavimas šiame festivalyje – tai galimybė vystyti kūrybines veiklas, geras emocijas, nuotaiką, džiaugsmą, įspūdžius, šypsenas, susitikti su senais draugais ir atrasti naujų! Džiaugiamės, kad bibliotekos organizuojamos veiklos pritraukia vis daugiau dalyvių, jie seka ir domisi mūsų veikla. O mes jau pradedame intensyviai galvoti, kuo lankytojus nustebinti kitais metais. Gal turite idėjų, kviečiame pasidalinti…



Roberta Rasikienė,
Šiaulių rajono savivaldybės viešosios bibliotekos kultūrinių veiklų organizatorė


  • © 2024 - Visos teisės saugomos.
  • Redakcijos ir publikuojamų straipsnių autorių nuomonės gali nesutapti.
  • Už autorių pateiktų straipsnių turinį, nuotraukas ir kitą medžiagą redakcija neatsako. Už užsakovų pateiktų skelbimų ir reklamų turinį ir klaidas redakcija neatsako. Galimai užgaulingi, įžeidžiantys ar kitaip šmeižiantys skaitytojų komentarai pastebėjus ištrinami.
  • Kopijuoti, dauginti bei platinti galima tik gavus raštišką redakcijos sutikimą.
  • Susisiekite su redakcija: zemaitija.lt@gmail.com
LT RU EN