Išrinktas Telšių rajono savivaldybės administracijos direktoriaus pavaduotojas

News: Autonomy , 2019-06-27 18:35
El. pašto adresas: zemaitija.lt@gmail.com
Vietovė: Telšių r.

Telšių rajono savivaldybės taryba slaptu balsavimu išrinko ir patvirtino administracijos direktoriaus pavaduotoją Almantą Lukavičių.

Jo kandidatūrą palaikė 13 Tarybos narių.

Almantas Lukavičius pareigas pradės eiti kitą darbo dieną po to, kai įsigalios Lietuvos Respublikos Vyriausiosios rinkimų komisijos sprendimas, kuriuo Almanto Lukavičiaus, kaip Tarybos nario, įgaliojimai bus pripažinti nutrūkę prieš terminą.



Almantas Lukavičius gimė 1968 metų birželio 30 dieną Telšiuose. 1986 metais baigė Telšių 5-ąją vidurinę mokyklą (dabar – „Džiugo“ gimnazija).

Vilniaus Gedimino technikos universitete baigė mechanikos fakultetą, 1986-1988 metais atliko tuo metu privalomą karinę tarnybą. 1993 metais baigė jau tuometinį Vilniaus Gedimino technikos universitetą, įgijo mechanikos inžinieriaus kvalifikaciją.

Almantas Lukavičius yra įgijęs darbo patirties tiek viešame, tiek privačiame sektoriuose: dirbo uždarosios akcinės bendrovės direktoriumi komercijai, Telšių rajono savivaldybės mero patarėju, Telšių rajono savivaldybės administracijos Strateginio planavimo ir investicijų skyriaus vedėju.

2015 metų kovo 1 dieną išrinktas į Telšių rajono savivaldybės tarybą, buvo Kontrolės komiteto pirmininku, Verslo, ekonomikos ir finansų komiteto nariu.



Administracijos direktoriaus pareigas nuo birželio 3 dienos eina Imantas Motiejūnas. Sumažėjus gyventojų ir Tarybos narių skaičiui, sumažėjo ir jo pavaduotojų skaičius – nuo šios kadencijos direktorius turi tik vieną pavaduotoją (anksčiau – du).


  • © 2024 - Visos teisės saugomos.
  • Redakcijos ir publikuojamų straipsnių autorių nuomonės gali nesutapti.
  • Už autorių pateiktų straipsnių turinį, nuotraukas ir kitą medžiagą redakcija neatsako. Už užsakovų pateiktų skelbimų ir reklamų turinį ir klaidas redakcija neatsako. Galimai užgaulingi, įžeidžiantys ar kitaip šmeižiantys skaitytojų komentarai pastebėjus ištrinami.
  • Kopijuoti, dauginti bei platinti galima tik gavus raštišką redakcijos sutikimą.
  • Susisiekite su redakcija: zemaitija.lt@gmail.com
LT RU EN