Sveikinimai jubiliejaus proga Akmenės rajono visuomenininkei Klavdijai Pušinovai

News: Personality , 2019-06-20 20:18
El. pašto adresas: zemaitija.lt@gmail.com
Vietovė: Akmenės r.

Jubiliejaus proga visuomenininkė, Akmenės rajono neįgaliųjų draugijos pirmininkė birželio 14-ą dieną šventė garbingą 60-ies metų jubiliejų. Sveikinimo žodžius tarė Savivaldybės meras Vitalijus Mitrofanovas linkėdamas neblėstančio optimizmo bei padėkojo už visuomeniškumo skatinimą mūsų rajone.

Klavdija Pušinova be atlygio, visuomeniniais pagrindais, dirba neįgaliųjų asmenų labui, padeda neįgaliesiems integruotis į visuomenę, lanko neįgaliuosius namuose, kad jie nesijaustų atstumti ir vieniši, didina neįgaliųjų motyvaciją užsiimti mėgstama veikla, padeda sumažinti neįgaliųjų socialinę atskirtį. Savo nuoširdžiu bendravimu kiekvienam neįgaliam asmeniui suteikia optimizmo pasitikėti savimi.

2007 m. Klavdija Pušinova pradėjo vadovauti Akmenės rajono neįgaliųjų draugijai priklausančiam Naujosios Akmenės miesto padaliniui.

2014 m. balandžio 1 d. įkūrė Naujosios Akmenės miesto ir kaimiškosios seniūnijos žmonių su negalia bendriją, kurioje sėkmingai vadovauja ir dabar. Bendrija vienija 290 Naujosios Akmenės miesto ir Naujosios Akmenės kaimiškosios seniūnijų neįgalių asmenų, turinčių fizinę negalią, lengvą psichinę negalią, bei klausos sutrikimus turintys asmenys.

Nuo 2012 m. Klavdija Pušinova savanoriauja „Maisto banko“ akcijose, du kartus per metus, kuriose atlieka labai kilnų savanorės, visuomeninkės darbą. Gerų žmonių paaukotą maistą perduoda sunkiau gyvenantiems neįgaliesiems asmenims.

Neįgalus asmuo ar pagyvenęs asmuo ir dieną, ir naktį, visuomet sulauks pagalbos iš Mielos ir Gerbiamos Klavdijos Pušinovos.

Ištiesdama pagalbos ranką Visuomeninkė, Savanorė - Klavdija Pušinova sulaukia žmonių pasitikėjimo, pagarbos.

Ieva Ištuganovaitė
Tarptautinio bendradarbiavimo ir komunikacijos skyriaus
visuomenės informavimo specialistė


šaltinis: http://akmene.lt/go.php/lit/Sveikinimai-jubiliejaus-proga-visuomenininkei-klavdijai-pusinovai


  • © 2024 - Visos teisės saugomos.
  • Redakcijos ir publikuojamų straipsnių autorių nuomonės gali nesutapti.
  • Už autorių pateiktų straipsnių turinį, nuotraukas ir kitą medžiagą redakcija neatsako. Už užsakovų pateiktų skelbimų ir reklamų turinį ir klaidas redakcija neatsako. Galimai užgaulingi, įžeidžiantys ar kitaip šmeižiantys skaitytojų komentarai pastebėjus ištrinami.
  • Kopijuoti, dauginti bei platinti galima tik gavus raštišką redakcijos sutikimą.
  • Susisiekite su redakcija: zemaitija.lt@gmail.com
LT RU EN