Akmenės rajono karatistų startai

News: Sport , 2019-05-16 16:19
El. pašto adresas: zemaitija.lt@gmail.com
Vietovė: Akmenės r.

Praėjusį savaitgalį Kėdainių arenoje vyko Lietuvos kyokushin karate vaikų čempionatas, kuriame sėkmingas pasirodė pusė Akmenės rajono sporto klubo „Energija“, vadovaujamos Vladimiro Silvaško, komandos- parvežti keturi aukso ir du bronzos medaliai.
Čempionais U-10 metų kategorijoje tapo ventiškis Augustas Kiudulas, akmeniškai Kamėja Bagdonaitė ir Kajus Kasiliauskas. Kiekvienas jų kelyje į čempiono titulą įveikė po du varžovus. Taip pat pora varžovų (finale ir pratęsimo kovoje) įveikė ir Naujosios akmenės „saulėtekio“ progimnazijos mokinys Dominykas Brazys, kovojęs U-14 amžiaus grupėje.
Bronzos medaliai atiteko Dainorai Petrulei ir Grantui Veinberger. Abu kovojo U-10 amžiaus grupėje.
Šeši medaliai leido „Energijos“ klubo komandai užkopti į 8 vietą 45 komandų, dalyvavusių Vaikų čempionate tarpe. Iš viso renginyje kovojo per 620 jaunųjų karatistų.
Beje, po čempionato sekančią dieną vykusioje Lietuvos jaunių, jaunučių ir jaunimo rinktinės stovykloje ė šalies jaunių rinktinę, kovosiančią birželio pabaigoje Čekijoje pakviestas „Energijos“ sportininkas Gustas Šiurkus.


„Energijos“ klubo archyvo nuotr.: „Energijos“ komandos Vaikų čempionato dalis (iš kairės Dainora Petrulė, Domas Statkus, Augustas Kiudulas, Vladimiras Silvaško, Kamėja Bagdonaitė, antanas Petrulis, Grantas Veinberger, Dominykas Brazys, Kajus Kasiliauskas)

Ramūnas ŽIMANTAS


  • © 2024 - Visos teisės saugomos.
  • Redakcijos ir publikuojamų straipsnių autorių nuomonės gali nesutapti.
  • Už autorių pateiktų straipsnių turinį, nuotraukas ir kitą medžiagą redakcija neatsako. Už užsakovų pateiktų skelbimų ir reklamų turinį ir klaidas redakcija neatsako. Galimai užgaulingi, įžeidžiantys ar kitaip šmeižiantys skaitytojų komentarai pastebėjus ištrinami.
  • Kopijuoti, dauginti bei platinti galima tik gavus raštišką redakcijos sutikimą.
  • Susisiekite su redakcija: zemaitija.lt@gmail.com
LT RU EN