Savanorė Akmenės rajone

News: Personality , 2019-04-30 00:12
El. pašto adresas: zemaitija.lt@gmail.com
Vietovė: Akmenės r.

Savanorystė – ne tik visuomeninė veikla. Tai būdas tobulėti, įgyti naujų žinių, profesinės patirties bei lengviau rasti darbą. Jei tau 14–29 metai, neleisk laiko veltui – savanoriauk kultūros centre, muziejuose, mokyklose, darželiuose, globos namuose, sveikatos priežiūros įstaigose, bibliotekose, regioniniame parke ar kitose tau patinkančiose vietose – tik sugebėk išsirinkti!

Praėjusią savaitę Savivaldybės mero pavaduotojas Tomas Martinaitis susitiko su Agnė Laurinaityte, kuri yra viena pirmųjų Akmenės rajone atliekanti trijų mėnesių savanorystę, pagal patvirtintą savanorystės programą. Agnė savanoriauja Akmenės rajono paramos šeimai centre ir Papilės vaikų darželyje „Kregždutė“. Priežastys, kodėl savanorė įsitraukė į šią veiklą – tai noras įgyti naujos patirties, pabendrauti su įvairiais žmonėmis ir pažinti socialinį darbą.



šaltinis: http://akmene.lt/go.php/lit/Savanore-akmenes-rajone


  • © 2024 - Visos teisės saugomos.
  • Redakcijos ir publikuojamų straipsnių autorių nuomonės gali nesutapti.
  • Už autorių pateiktų straipsnių turinį, nuotraukas ir kitą medžiagą redakcija neatsako. Už užsakovų pateiktų skelbimų ir reklamų turinį ir klaidas redakcija neatsako. Galimai užgaulingi, įžeidžiantys ar kitaip šmeižiantys skaitytojų komentarai pastebėjus ištrinami.
  • Kopijuoti, dauginti bei platinti galima tik gavus raštišką redakcijos sutikimą.
  • Susisiekite su redakcija: zemaitija.lt@gmail.com
LT RU EN