Akmenės rajono sporto klubo „Energija“ sportininkai prizininkai

News: Sport , 2019-04-10 16:57
El. pašto adresas: zemaitija.lt@gmail.com
Vietovė: Akmenės r.

Praėjusį šeštadienį Akmenės rajono sporto klubo „Energija“ sportininkai, vadovaujami laisvojo mokytojo Vladimiro Silvaško, Kėdainių arenoje vykusiuose Lietuvos kyokushin karate federacijos rengiamuose U16, U18 čempionatuose iškovojo du bronzos ir vieną sidabro medalį.

Tik finale Gustas Šiurkus (U18, svorio kategorija 75-80 kg) pralaimėjo Jurbarko klubo „Kumite Jurbarkas“ atstovui, prieš tai įveikęs pajėgius varžovus iš Vilniaus „Ippon“ ir Klaipėdos „Shodan“ klubų.

Mažajame finale, po dviejų pratęsimų būsimam čempionui iš Kuršėnų, sunkesniam daugiau nei 30 kg, pralaimėjo Arnas Gintalas (U16, svorio kategorija virš 75 kg). Prieš tai Arnas laimėjo dvi kovas prieš uostamiesčio ir sostinės sportininkus.

Pusfinalyje patyręs pralaimėjimą po varžovo stipraus smūgio į koją Maksimas Žukovas (U18, svorio kategorija virš 80 kg) mažajame finale laimėjo bronzos medalį po to, kuomet jo varžovas iš Kauno „Stoiko“ klubo per teisėjų skirtą laiką nepasirodė ant tatami.

Komandinėje įskaitoje „Energijos“ sportininkai iškovojo 18 vietą tarp 38 čempionatuose dalyvavusių klubų.

„Energijos“ archyvo nuotrauka:

(iš kairės) Gustas Šiurkus, Vladimiras Silvaško, Arnas Gintalas, Maksimas Žukov.




„Energijos“ inforormacija


  • © 2024 - Visos teisės saugomos.
  • Redakcijos ir publikuojamų straipsnių autorių nuomonės gali nesutapti.
  • Už autorių pateiktų straipsnių turinį, nuotraukas ir kitą medžiagą redakcija neatsako. Už užsakovų pateiktų skelbimų ir reklamų turinį ir klaidas redakcija neatsako. Galimai užgaulingi, įžeidžiantys ar kitaip šmeižiantys skaitytojų komentarai pastebėjus ištrinami.
  • Kopijuoti, dauginti bei platinti galima tik gavus raštišką redakcijos sutikimą.
  • Susisiekite su redakcija: zemaitija.lt@gmail.com
LT RU EN