Kuršėnų lopšelyje-darželyje netradiciškai paminėta sukaktis

News: Education , 2019-04-08 16:41
El. pašto adresas: zemaitija.lt@gmail.com

Šių metų balandžio 1 d. Šiaulių r. Kuršėnų lopšelio-darželio „Eglutė“ bendruomenė paminėjo specialiojo ugdymo 25 metų veiklos sukaktį. Šia proga „Boružėlių“ ir „Pelėdžiukų“ grupių vaikams, tėveliams, auklėtojoms, jų padėjėjoms ir specialistų komandai buvo organizuota išvyka į Kurtuvėnų hipoterapijos centrą. Šią galimybę suteikė Šiaulių universiteto sveikatinimo ir hipoterapijos centras su kuriuo lopšelis-darželis bendradarbiauja ne pirmus metus. Hipoterapijos specialistė Jurgita Rutkienė supažindino visus su žirgų gyvenimu, kai kuriuos žirgus vaikai galėjo paglostyti, pamaitinti atsivežtomis lauktuvėmis. Smagiausia ir daugiausia emocijų vaikams suteikė jodinėjimas ant žirgo vardu Liberija. Daugeliui tai buvo pirma pažintis su žirgais ir nauji potyriai jodinėjant.

Lopšelio-darželio direktorė Dainora Kuprienė pasveikino susirinkusius „Vaikai-tai dovana, kurią gavę įsipareigojame juos besąlygiškai mylėti, gerbti, saugoti, auklėti ir mokyti, suteikti viską kas geriausia. Per šiuos metus keitėmės, tobulėjome, stiprėjome, tačiau svarbiausia buvo atitikti vaiko poreikius ir atliepti šeimos lūkesčius. Būrėmės kartu su tėvais į komandą, ieškojome vaikui veiksmingų pagalbos būdų. Atradome bendraminčių, partnerių, rėmėjų. Ir mums pavyko sukurti palankią ugdymosi aplinką su nauju požiūriu į specialiųjį ugdymą“. Direktorė įteikė darbuotojams padėkas už prasmingus veiklos metus, už pasiektus rezultatus teikiant profesionalią švietimo pagalbą. Nuoširdžius padėkos žodžius direktorė tarė rėmėjams Šiaulių rajono „LIONS“ klubui, Jaunųjų europiečių sąjungos vadovui Zigfridas Logaliui ir jo žmonai Ingridai.

Šventėje dalyvavo Šiaulių rajono savivaldybės administracijos Švietimo ir sporto skyriaus vedėja Judita Šertvytienė. Ji pasveikino susirinkusius, ilgametėms darbuotojoms įteikė Šiaulių rajono Švietimo ir sporto skyriaus administracijos padėkas.

Ugdytinių tėveliai dėkojo darželio administracijai už tokią gražią staigmeną – šventę vaikams, kuri suteikė tiek džiugių emocijų, kitokį patyrimą. Nuoširdžius padėkos žodžius tėveliai skyrė darbuotojams už kantrybę, profesionalų ugdymą, rūpestingą priežiūrą ir meilę jų vaikams.

Šventės dalyviai vaišinosi šventiniu tortu, gėrė arbatą, žaidė, dainavo…



Šiaulių r. Kuršėnų lopšelio-darželio „Eglutė“ administracija

šaltinis: https://kursenai.lt/2019/04/08/netradiciskai-pamineta-sukaktis/


  • © 2024 - Visos teisės saugomos.
  • Redakcijos ir publikuojamų straipsnių autorių nuomonės gali nesutapti.
  • Už autorių pateiktų straipsnių turinį, nuotraukas ir kitą medžiagą redakcija neatsako. Už užsakovų pateiktų skelbimų ir reklamų turinį ir klaidas redakcija neatsako. Galimai užgaulingi, įžeidžiantys ar kitaip šmeižiantys skaitytojų komentarai pastebėjus ištrinami.
  • Kopijuoti, dauginti bei platinti galima tik gavus raštišką redakcijos sutikimą.
  • Susisiekite su redakcija: zemaitija.lt@gmail.com
LT RU EN