Mažeikių rajono savivaldybėje pasitarimas dėl priešepideminių priemonių taikymo

Naujienos: Savivalda , 2020-03-12 20:59
El. pašto adresas: zemaitija.lt@gmail.com
Vietovė: Mažeikių r.

Šiandien, kovo 12 d., Mažeikių rajono savivaldybėje vyko dar vienas susitikimas su rajone veikiančių įmonių, kurių darbuotojai dirba užsienio valstybėse, vadovais dėl koronaviruso.

Aptarta esama situacija, atkreiptas dėmesys į būtinumą taikyti priešepidemines priemones. Sutarta vietos savivaldos ir verslo atstovams glaudžiai bendradarbiauti ir dalytis turima informacija.

Darbdavių paprašyta laikytis Sveikatos apsaugos ministerijos rekomendacijų dėl naujojo viruso grėsmių suvaldymo: pagal galimybes sudaryti sąlygas dirbti nuotoliniu būdu tiems darbuotojams, kurie neseniai keliavo į koronaviruso paveiktas teritorijas arba suteikti galimybę neatvykti į darbą; vengti organizuoti masinius renginius ar susitikimus; susilaikyti nuo darbuotojų komandiruočių į užsienį.

Situacija savivaldybės teritorijoje yra kontroliuojama ir šiuo metu užsikrėtusių ar įtariamų viruso Covid-19 nešiotojų rajone nėra.

Nuotraukoje – šįryt vykęs Savivaldybės ekstremalių situacijų valdymo komisijos posėdis.


Ryšių su visuomene skyrius
šaltinis: http://www.mazeikiai.lt/savivaldybe/naujienos/susitikime-apie-b%C5%ABtinum%C4%85-taikyti-prie%C5%A1epidemines-priemones/


  • © 2024 - Visos teisės saugomos.
  • Redakcijos ir publikuojamų straipsnių autorių nuomonės gali nesutapti.
  • Už autorių pateiktų straipsnių turinį, nuotraukas ir kitą medžiagą redakcija neatsako. Už užsakovų pateiktų skelbimų ir reklamų turinį ir klaidas redakcija neatsako. Galimai užgaulingi, įžeidžiantys ar kitaip šmeižiantys skaitytojų komentarai pastebėjus ištrinami.
  • Kopijuoti, dauginti bei platinti galima tik gavus raštišką redakcijos sutikimą.
  • Susisiekite su redakcija: zemaitija.lt@gmail.com
LT RU EN