Kuršėnuose, dovana Lietuvai – „Mis Lietuvaičių Ilgakasių“ konkursas

Naujienos: Gyvenimo būdas , 2018-02-19 19:43
El. pašto adresas: paleicik@gmail.com

LIETUVA ŠVENČIA 100 – METĮ… Konkursą „Mis Lietuvaitė Ilgakasė“ ir skyrėme kaip dovaną savo gimtinei mes, Kuršėnų Daugėlių pagrindinės mokyklos mokiniai, mokytojai, tėveliai. Vasario 15 dieną visi rinkomės į Daugėlių „Pušyno“ svetainę, kur ir vyko šis renginys. Su meile ir atsakomybe jam ruošėsi 1-5 klasių mokinės, jų mamos, mokytojos. Daugiau kaip prieš mėnesį prasidėjo repeticijos: mergaitės mokėsi šokti, deklamuoti, reklamuoti gražiausias Lietuvos vietas, išradingai patarti, kaip prižiūrėti savo kasas, inscenizuoti, karatė meno ir t.t. Žiūrovai buvo sužavėti dalyvių prisistatymu, talentų šou, Lietuvos reklama.

Tad ir nominacijos buvo labai įvairios: Mis talentas, publika, gidė, šypsena… ir t.t. O Mis lietuvaitė tapo pirmokė E. Beniušytė. Visoms konkurso dalyvėms buvo įteikti diplomai bei prizai.

Esame labai dėkingi svetainės „Pušynas“ darbuotojoms, ypač poniai Margaritai už nuoširdų bendradarbiavimą ir pagalbą organizuojant šį renginį, skirtą Lietuvos 100 – mečio jubiliejui.

D. Janušauskienė https://kursenai.lt/2018/02/19/dovana-lietuvai-mis-lietuvaiciu-ilgakasiu-konkursas-nuotraukos/


  • © 2024 - Visos teisės saugomos.
  • Redakcijos ir publikuojamų straipsnių autorių nuomonės gali nesutapti.
  • Už autorių pateiktų straipsnių turinį, nuotraukas ir kitą medžiagą redakcija neatsako. Už užsakovų pateiktų skelbimų ir reklamų turinį ir klaidas redakcija neatsako. Galimai užgaulingi, įžeidžiantys ar kitaip šmeižiantys skaitytojų komentarai pastebėjus ištrinami.
  • Kopijuoti, dauginti bei platinti galima tik gavus raštišką redakcijos sutikimą.
  • Susisiekite su redakcija: zemaitija.lt@gmail.com
LT RU EN