„Kalėdų sostinėje – saldžios Kalėdos“

Naujienos: Gyvenimo būdas , 2017-12-10 15:53
El. pašto adresas: paleicik@gmail.com

Tai, kad į Naująją Akmenę ateina ne paprastos, o saldžiosios Kalėdos, labai prisidėjo konkurso „Kalėdų sostinėje – saldžios Kalėdos“ dalyviai. Jie atsiliepė į Savivaldybės kvietimą ir sudalyvavo kalėdinių dekoracijų konkurse, tad šiuo metu jų kūriniai puošia Savivaldybės pastatą, Leopoldo Petravičiaus aikštės erdves.

Komisijos nariai Naujosios Akmenės „Saulėtekio“ progimnazijos dailės vyresnysis mokytojas Kęstutis Kurpius (komisijos pirmininkas), šios progimnazijos dailės mokytoja metodininkė Inga Suchodimcovienė, Savivaldybės vyriausioji architektė Vita Martinaitienė įvertino konkursui pateiktus iš viso aštuonis komandinius darbus: trys iš jų išrinkti nugalėtojais, kitiems – įsteigtos nominacijos.

I VIETA – Naujosios Akmenės lopšelis-darželis „Atžalynas“ IMBIERINIS MEDUOLIS

II VIETA – Akmenės rajono jaunimo ir suaugusiųjų švietimo centras, Modestas Paurazas ir Lukas Slavinskas, SKANIOJI EGLUTĖ.

III VIETA – Dabikinės specialioji mokykla, MEŠKUTIS

Skirtos nominacijos už konkursui pateiktus darbus konkurso dalyviams:

1. Akmenės rajono paramos šeimai centras, už Kalėdų tradicijų išsaugojimą ir puoselėjimą, artėjančių švenčių pojūtį - SKAMBANČIOS KALĖDOS.

2. Naujosios Akmenės lopšelis-darželis „Žvaigždutė“, už puikią nuotaiką, estetiškumą ir elegantiškumo puoselėjimą - ŠREKO MEDUOLIS.

3. UAB „Gardmena“, už originalų konkurso pavadinimo pritaikymą – SALDAINIUKAS.

4. ERGO Insurance SE Lietuvos filialo Naujosios Akmenės atstovybė, už liaudiškų amatų panaudojimą ir originalų pritaikymą kuriant šventinę nuotaiką – ERGIUKAS.

5. Savivaldybės administracijos Informacinių technologijų skyrius, už originalumą, nuotaikingą darbą – CUKRINUKAS.

Visiems konkurso dalyviams Savivaldybėje surengtas susitikimas: padėkota, įteikti prizai, pasiūlyta diskusija, kaip dar galima puošti savo aplinką. Juos pasveikino ir apdovanojo Savivaldybės mero pavaduotojas Apolinaras Nicius, Administracijos direktorė Aromeda Laucienė, Seimo nario Valiaus Ąžuolo vardu – jo padėjėja – sekretorė Justina Kazickaitė.

Konkursantai savo ruožtu pabrėžė, jog jiems labai patinka dalyvauti šiose priešventinėse puošybos varžytuvėse, ketina tai daryti ir ateityje su naujomis idėjomis, kaip dabinti savo miestą.

Savivaldybės administracijos ryšių su žiniasklaida specialistė Jolanta Šiurkuvienė

Autorės nuotr. http://akmene.lt/go.php/lit/Kaledu-sostineje--saldzios-kaledos


  • © 2024 - Visos teisės saugomos.
  • Redakcijos ir publikuojamų straipsnių autorių nuomonės gali nesutapti.
  • Už autorių pateiktų straipsnių turinį, nuotraukas ir kitą medžiagą redakcija neatsako. Už užsakovų pateiktų skelbimų ir reklamų turinį ir klaidas redakcija neatsako. Galimai užgaulingi, įžeidžiantys ar kitaip šmeižiantys skaitytojų komentarai pastebėjus ištrinami.
  • Kopijuoti, dauginti bei platinti galima tik gavus raštišką redakcijos sutikimą.
  • Susisiekite su redakcija: zemaitija.lt@gmail.com
LT RU EN