Tik per plauką Plungės „Olimpas“ išplėšė pergalę prieš „Bangenė – Aivera“

Naujienos: Gyvenimo būdas , 2018-02-21 18:05
El. pašto adresas: paleicik@gmail.com

Vasario 16, Lietuvos valstybingumo atkūrimo šimtmečio minėjimo dieną Plungės „Olimpas“ susitiko su Panevėžio „Bangenė – Aivera“ komanda. Pirmojo rato varžybose plungiškiai svečiuose su panevėžiečiais tik per plauką išplėšė pergalę 79:80. Prieš prasidedant varžyboms krepšininkai kartu su savo sirgaliais sugiedojo tautišką giesmę...
Prasidėjus šioms varžyboms Plungės „Olimpas“ stengėsi įtvirtinti pranašesnės komandos poziciją ir kėlinį laimėjo 18:15. O štai antrasis kėlinys pasibaigė kiek kitaip – 22:23 varžovų naudai. Tačiau po dviejų kėlinių olimpiečiai vis tiek pirmavo 40:38. Trečiasis kėlinys irgi baigėsi panevėžiečių naudai 13:16. Mūsiškiai pergalės atiduoti lengvai neketino, todėl pasistengė, ketvirtąjį kėlinį laimėjo 20:14 ir šventė pergalę rezultatu 73:68.
Plungės „Olimpo“ komandoje geriausiai sužaidė Eimantas Žilius. Jis pelnė 15 taškų, atkovojo 13 kamuolių, išprovokavo 8 varžovų pražangas ir surinko 23 naudingumo balus. Modestas Jurkaitis pelnė 14 taškų, atkovojo 4 kamuolius, iš 12 mestų tritaškių pataikė pusę ir surinko 13 naudingumo balų. Mindaugo Tamušausko sąskaitoje – trys devynetai: 9 taškai, 9 atkovoti kamuoliai ir 9 naudingumo balai. Deividas Rasys prie komandos rezultato prisidėjo 12 taškų. Šiose varžybose išvydome Žilviną Kubilių. Jis, pasveikęs po traumos, prisijungė prie olimpiečių.
Panevėžio „Bangenės – Aiveros“ komandoje geriausiai sužaidė Tadas Mincė (4 Nr.). Jis surinko 22 naudingumo balus, įmetė 20 taškų, atkovojo 3 kamuolius ir išprovokavo 8 mūsiškių pražangas. Simonas Slivka (8 Nr.) surinko 20 naudingumo balų, pelnė 17 taškų, atkovojo 7 kamuolius ir atliko 3 rezultatyvius perdavimus. Tadas Buinauskas (21 Nr.) surinko 17 naudingumo balų, įmetė tiek pat taškų, atkovojo 7 kamuolius ir išprovokavo 4 olimpiečių pražangas.
Kaip ir kiekvienais metais, sporto klubas „Plungės olimpiečiai“ kartu su kelionių agentūra „Ladonas“ organizuoja puikią loteriją – šiemet – tai kelionė dviem į Stokholmą. Pagrindinė sąlyga – ateiti į Plungės „Olimpo“ varžybas ir pataikyti iš aikštės vidurio į krepšį. Visi pataikiusieji sezono pabaigoje rungsis finalinėje kovoje. Jau yra 3 finalininkai – Simonas Lapis, Matas Rupeika ir SALYS. Vasario 16 – ąją prie jų prisijungė ketvirtas finalininkas - Edvinas Kazbaraitis.


  • © 2024 - Visos teisės saugomos.
  • Redakcijos ir publikuojamų straipsnių autorių nuomonės gali nesutapti.
  • Už autorių pateiktų straipsnių turinį, nuotraukas ir kitą medžiagą redakcija neatsako. Už užsakovų pateiktų skelbimų ir reklamų turinį ir klaidas redakcija neatsako. Galimai užgaulingi, įžeidžiantys ar kitaip šmeižiantys skaitytojų komentarai pastebėjus ištrinami.
  • Kopijuoti, dauginti bei platinti galima tik gavus raštišką redakcijos sutikimą.
  • Susisiekite su redakcija: zemaitija.lt@gmail.com
LT RU EN