Plungėje, Kalėdinis – Naujametinis šachmatų turnyras

Naujienos: Gyvenimo būdas , 2017-12-22 15:01
El. pašto adresas: paleicik@gmail.com

Gruodžio 17 dieną (sekmadienį) visuomeniniame šachmatų klube “Bokštas” vyko Kalėdinis – Naujametinis šachmatų turnyras. Jame dalyvavo 16 įvairaus amžiaus Plungės šachmatininkų. Buvo žaidžiama šveicariška sistema septyniais ratais. Pasibaigus septintajai partijai, du dalyviai Laimonas Sabaliauskas ir Sigitas Kalvaitis surinko po 6 taškus. Dėka papildomų rodiklių čempiono titulas atiteko Laimonui Sabaliauskui. Po 5 taškus surinko taip pat du dalyviai Algimantas Skierus ir Gediminas Škerba. Dėl papildomų rodiklių Algimantas Skierus liko trečias. Gediminas liko pirmas jaunių tarpe. Senjorų tarpe geriausiai pasirodė Juozas Valauskas. Jaunučių tarpe nugalėtoju tapo Ignas Mačiuitis, vaikų – Ugnius Žalimas. Moterų įskaitoje sėkmė nusišypsojo Rugilei Meškėnaitei.
Prizininkai buvo apdovanoti medaliais ir diplomais, čempionas – taure. Likusieji turnyro dalyviai gavo paguodos prizus (saldainių rinkinį).


Plungės SRC inf.


  • © 2024 - Visos teisės saugomos.
  • Redakcijos ir publikuojamų straipsnių autorių nuomonės gali nesutapti.
  • Už autorių pateiktų straipsnių turinį, nuotraukas ir kitą medžiagą redakcija neatsako. Už užsakovų pateiktų skelbimų ir reklamų turinį ir klaidas redakcija neatsako. Galimai užgaulingi, įžeidžiantys ar kitaip šmeižiantys skaitytojų komentarai pastebėjus ištrinami.
  • Kopijuoti, dauginti bei platinti galima tik gavus raštišką redakcijos sutikimą.
  • Susisiekite su redakcija: zemaitija.lt@gmail.com
LT RU EN