Mažeikių miesto šventei „Lietuvos kelias – 30 žingsnių“ lietus – ne kliūtis

Naujienos: Gyvenimo būdas , 2020-08-30 19:46
El. pašto adresas: zemaitija.lt@gmail.com
Vietovė: Mažeikių r.

Rugpjūčio 29 d., šeštadienį, Mažeikių senamiesčio parke vyko miesto šventė „Lietuvos kelias – 30 žingsnių“. Ji buvo kitokia – nerimas dėl koronaviruso, saugumo reikalavimai, kurių būtina laikytis, o dar lietus, tačiau visa tai nuotaikos nesugadino.

Šventę pradėjo Choreografijos mokyklos modernaus šokio ansamblis „Niuansas“. Susirinkusiuosius sveikino Mažeikių rajono savivaldybės meras Vidmantas Macevičius, miesto-partnerio Saldaus (Latvija) savivaldybės meras Maris Zusts.

Ypatingo dėmesio sulaukė Lietuvos galiūnų čempionato finalas, kuriame dalyvavo stipriausi šalies sportininkai, tarp jų – ir mažeikiškis Mantas Lalas. Nugalėtoju tapo Žydrūnas Savickas, tituluojamas stipriausiu pasaulio žmogumi.

Taip pat vyko garsiausio motociklo ir automobilio rinkimai Mero taurei laimėti, įvairios edukacijos, parodos ir kitos pramogos.

Koncertą „Mane augina Lietuva“ mažeikiškiams ir svečiams dovanojo Choreografijos mokyklos vaikų ir jaunimo studija „Kauškutis“ ir Skuodo rajono kultūros centro liaudiškos muzikos kapela „Bartuva“.

Nugriaudėjo roko muzikos festivalis. Šventę vainikavo fejerverkai.



Ryšių su visuomene skyrius
šaltinis: http://www.mazeikiai.lt/savivaldybe/naujienos/miesto-%C5%A1ventei-lietuvos-kelias-30-%C5%BEingsni%C5%B3-lietus-ne-kli%C5%ABtis/


  • © 2024 - Visos teisės saugomos.
  • Redakcijos ir publikuojamų straipsnių autorių nuomonės gali nesutapti.
  • Už autorių pateiktų straipsnių turinį, nuotraukas ir kitą medžiagą redakcija neatsako. Už užsakovų pateiktų skelbimų ir reklamų turinį ir klaidas redakcija neatsako. Galimai užgaulingi, įžeidžiantys ar kitaip šmeižiantys skaitytojų komentarai pastebėjus ištrinami.
  • Kopijuoti, dauginti bei platinti galima tik gavus raštišką redakcijos sutikimą.
  • Susisiekite su redakcija: zemaitija.lt@gmail.com
LT RU EN