Nevarėnai – saugiausia šių metų seniūnija Telšių rajone

Naujienos: Gyvenimo būdas , 2018-12-26 11:22
El. pašto adresas: paleicik@gmail.com

Prieš pat didžiąsias metų šventes, į Telšių apskrities vyriausiąjį policijos komisariatą buvo pakviesti Telšių rajono seniūnijų seniūnai, bendruomenių nariai, policijos rėmėjai. Susitikimo metu, Telšių apskr. VPK viršininkas Remigijus Rudminas dėkojo aktyviausiems rajono gyventojams už iniciatyvą bei kiekvieno asmeninį indėlį, kuriant saugią gyvenamąją aplinką ir siekiant bendrų tikslų.

Šventiškai nusiteikę susitikimo dalyviai buvo pakviesti sudalyvauti viktorinoje, apžvelgiant Telšių rajoną ir pažymint Lietuvos 100-metį. Tad pagal seniūnijas susiskirstę gyventojai, turėjo galimybę ne tik pasukti galvą ieškant teisingų atsakymų, bet ir tarpusavyje pabendrauti, sužinoti kažką naujo apie savo kraštą ir jame gyvenančius žmones.

Telšių apskr. VPK viršininkas padėkojo ir praktiškas dovanas įteikė policijos rėmėjams, talkinantiems policijos pareigūnams Telšių mieste ir rajone užtikrinti viešąją tvarką ir saugų eismą. „Svarbiausia – bendrystė, aktyvūs gyventojai ir siekis būti saugiais“, – taip R. Rudminas įvardijo pagrindinius kriterijus, užtikrinančius saugią aplinką. Būtent juos šiemet labiausiai išpildė Nevarėnų seniūnijos bendruomenė, pelniusi Saugiausios 2018 metų seniūnijos vardą. Apie tai liudijantis simbolinis atminimas įteiktas Nevarėnų seniūnijos seniūnei Vilmai Šakienei.

Apžvelgus prabėgusius metus, kiekvienam palinkėta jaukių ir darnių artėjančių švenčių bei visokeriopo indėlio kuriant dar saugesnius ir prasmingesnius ateinančius metus.


  • © 2024 - Visos teisės saugomos.
  • Redakcijos ir publikuojamų straipsnių autorių nuomonės gali nesutapti.
  • Už autorių pateiktų straipsnių turinį, nuotraukas ir kitą medžiagą redakcija neatsako. Už užsakovų pateiktų skelbimų ir reklamų turinį ir klaidas redakcija neatsako. Galimai užgaulingi, įžeidžiantys ar kitaip šmeižiantys skaitytojų komentarai pastebėjus ištrinami.
  • Kopijuoti, dauginti bei platinti galima tik gavus raštišką redakcijos sutikimą.
  • Susisiekite su redakcija: zemaitija.lt@gmail.com
LT RU EN